Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Червоне відсвяткувало День села (ФОТО)

Дата: 06.09.2021 14:27
Кількість переглядів: 836

Третій населений пункт нашої громади відзначив своє свято. У неділю, 5 вересня, Червоне відсвяткувало День села.

Цього дня у селі можна було спробувати свої сили у майстер-класах із вироблення квітів із паперу, виготовлення браслетів із різнокольорових стрічок. Для дорослих та маленьких мешканців і гостей працювали дитячі атракціони, сувенірна продукція, виїзна торгівля, розмальовувалися обличчя, проводилася різноманітні конкурси.

На офіційне відкриття Дня села завітав міський голова Валерій Самардак, котрий привітав присутніх зі святом. Долучилися до привітань староста Червонівського старостинського округу Володимир Філіп та колеги з Есенського СО Лівія Банго, Тисаашванського СО Галина Маломка, представники депутатського корпусу Іван Гецянин і Микола Вакаров.

До Дня села на футбольному полі проходив турнір із мініфутболу, участь у якому взяли чотири команди із Червоного, Петрівки, Тисаашвані, збірна Есені та Соловки. За перемогу боролися збірна Есені та Соловки і команда Червоного. У запальному змаганні остання й виборола перше місце.

У рамках святкування проводилося громадське обговорення щодо вибору геральдики села. Після підрахунку голосів буде оприлюднено інформацію щодо обраних герба і прапора Червоного.

Цього дня мешканців і гостей Червоного радували своїми виступами артисти комунального закладу “Центр культури та дозвілля Чопської міської територіальної громади” та СБК-філій: директор закладу Віра Сентипал, солісти КЗ Анна Павлечко, Каміла Сабо, Валентина Горбей, вокальний  ансамбль “Асорті”, ансамбль студії сучасної естрадної пісні “Феєрверк” та вокальний ансамбль “Талісман”, народний хореографічний ансамбль “Арабеск”, хореографічна група з танцями ”Нехочухи” і “Teenaqer Dence”, вокальний ансамбль “Мелодія", народний аматорський вокальний ансамбль “Стражанка”, тріо виконавців Іван Іванюк, Максим Апшай і Петро Шалата Соломонівського СБК-філії, народний аматорський хореографічний колектив “Ритми” Есенського СБК-філії. Також із нагоди свята проводилася комедійна програма шоу-дует Верка Сердючка з мамою.

Закінчилося свято дискотекою.

Нагадаємо, що 15 серпня День села відзначила Соловка, а а 22 серпня — Соломоново.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь