Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про проведення громадських обговорень Стратегії розвитку Чопської МТГ на 2022-2027 роки

Дата: 26.10.2021 09:53
Кількість переглядів: 768

Фото без описуЗ 25 жовтня по 8 листопада 2021 року відповідно до розпорядження Чопського міського голови від 25 жовтня 2021 року № 303 «Про проведення громадського обговорення Стратегії розвитку Чопської міської територіальної громади на 2022-2027 роки» проводяться громадські обговорення проєкту Стратегії розвитку Чопської міської територіальної громади на 2022-2027 роки та Плану заходів із її реалізації на 2022–2027 роки.

Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який прагне долучитись до публічного обговорення проєкту Стратегії.  

Просимо Вас до 8 листопада 2021 року  включно на електронну адресу ekonomikach@ukr.net надсилати свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних згідно Додатку. Також зауваження та пропозиції приймаються в  Чопській міській раді (каб. 13).

Контактною особою з питань громадських обговорень проєкту Стратегії розвитку Чопської міської територіальної громади та Плану заходів із її реалізації є начальник відділу економіки та інвестицій – Тетяна ЧЕБАН (0312-71-12-42).

Усі зібрані матеріали будуть опрацьовані, систематизовані в єдиний документ та передані на розгляд сесії Чопської міської ради для затвердження.

9 листопада 2021 року об 12:00 год. у приміщенні зали засідань Чопської міської ради відбудуться громадські презентації Стратегії розвитку Чопської міської територіальної громади на 2022-2027 роки та Плану заходів із її реалізації на 2022–2027 роки, де також будуть опрацьовані зібрані матеріали у рамках громадських обговорень.

Нагадаємо, що підготовка цього важливого документу проходила за участю представників адміністративних одиниць, що увійшли до складу Чопської міської територіальної громади, депутатів, представників підприємницького та громадського сектору, посадових осіб органу місцевого самоврядування та допомоги експерта зі стратегічного планування Програми« U-LEAD з Європою» Зеновія Сірика та підтримки Закарпатського регіонального офісу Програми « U-LEAD з Європою».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь