Чопська міська рада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту детального плану території та звіту по стратегічний екологічний оцінці документа державного планування

Дата: 29.10.2021 13:47
Кількість переглядів: 613

 

Фото без описуЧопська міська рада оголошує про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості до проекту детального плану території та звіту по стратегічний екологічний оцінці  документа державного планування.

ПОВНА НАЗВА ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ:

«Детальний план території для розміщення торгово-офісної будівлі, розташованої за адресою  с. Соломоново, вул. Головна, 76, Чопської міської територіальної громади”.

Мета розробки детального плану – уточнення планувальної структури і функціонального призначення проектованої земельної ділянки.

Проект детального плану розроблено на підставі рішення 14 сесії 7 скликання (п’яте  засідання)  Соломонівської сільської ради від 26 червня 2020 р.

Замовник містобудівної документації – Чопська міська рада.

Розробник проекту детального плану території  –  архітектор Віровбал В.Й.; розробник звіту про стратегічну екологічну оцінку  –  архітектор  Вошко Т.В.

ОРГАН, ЩО ПРИЙМАЄ РІШЕННЯ ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

Чопська міська рада.

ПЕРЕДБАЧУВАНА ПРОЦЕДУРА ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ

Дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення проекту Детального плану та Звіту про стратегічну екологічну оцінку розпочато з дня їх оприлюднення  29.10.2021 року на сайті Чопської міської ради за адресою  e-mail  Сhop@fd.carpathia.gov.ua та триватиме до 29.11.2021 року.

ДАТА, ЧАС, МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ЗАПЛАНОВАНИХ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ 30 листопада 2021 року о 10.30 в  адмінприміщенні міської ради за адресою: м. Чоп, Закарпатська область, вул. Берег, 2.  e-mail  Сhop@fd.carpathia.gov.ua, відбудуться громадські слухання з призентацією та експонуванням проекту. Ознайомитися з проектом Детального плану та Звітом про стратегічну екологічну оцінку можна у відділі архітектури та містобудування за адресою с. Соломоново, вул. Миру, 2.

ОРГАН, ДО ЯКОГО ПОДАЮТЬСЯ ЗАУВАЖЕННЯ І ПРОПОЗИЦІЇ, ЙОГО ПОШТОВА ТА ЕЛЕКТРОННА АДРЕСИ ТА   СТРОКИ ПОДАННЯ ЗАУВАЖЕНЬ ТА ПРОПОЗИЦІЙ

Зауваження і пропозиції до Чопської міської ради за адресою:  м. Чоп, Закарпатська область, вул. Берег, 2.  e-mail  Сhop@fd.carpathia.gov.ua.

Строк подання зауважень і пропозицій до 29.11.2021 року. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

НЕОБХІДНІСТЬ ПРОВЕДЕННЯ ТРАНСКОРДОННИХ КОНСУЛЬТАЦІЙ щодо проекту документа державного планування відсутня.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь